Malatya’da kar yağışı nedeniyle 25 mahalle yolu ulaşıma kapandı

​Dün akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı, Arapgir, Battalgazi, Kale ve Yazıhan ilçelerinde 25 mahalle yolu ulaşıma kapanırken, karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışması sürüyor.

Kent merkezinde de etkisini gösteren kar yağışı özellikle kırsa kesimlerde etkisini daha çok gösterdi. Arapgir’de 13, Battalgazi’de 6, Kale’de 5 ve Yazıhan ilçesinde bir mahalle yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Meteoroloji tarafından önceden yapılmış olan uyarılar nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmalarına başladı. Ekipler, kapalı bulunan 25 mahalle yolunun tekrar ulaşıma açması için çalışmalarını sürdürüyor. 




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Durdurulan araçtan binlerce sentetik uyuşturucu çıktı
Malatya'daki tren kazasında 50 ton mazot sızdı
Malatya'da yük treninin çarptığı şahıs hayatını kaybetti
Malatya'da "torbacı" operasyonu: 7 tutuklama
Malatya'nın Özalper ve Erkenek Mahallesinde trafik kazası, 7 yaralı