Malatya'da uyuşturucu satıcılarına operasyon: 12 gözaltı

​Malatya merkezli 2 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte uyuşturucu madde, çok sayıda uyuşturucu hap ile bir pompalı tüfek ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Malatya Merkezli ve Siirt’te yapılan operasyonlarla ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan operasyonlarda 12 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, bir şüphelinin arama çalışmalarının ise devam ettiği ifade edildi.

Şüpheliler ile birlikte 65,24 gram metamfetamin, 36,66 gram sentetik kannabinoid, 6,05 gram esrar, 146 adet uyuşturucu Hap, 2 adet ecstasy, bir adet pompalı tüfek 49 adet tüfek kartuşu ve bir adet hançerin ele geçirildiği açıklamasında bulunuldu.

Açıklamanın sonunda, gözaltına alınan şüpheliler hakkında işlem yapıldığı ve adli makamlara sevk edilecekleri belirtildi.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Malatya'da dolu sonrası hasar tespit çalışmalarına başlandı
Malatya için şiddetli yağış uyarısı
Malatya'da dolu kayısıyı vurdu, hasar tespiti başlayacak
Malatya'da kaza sonrası sürücüler kavga etti: 2 yaralı
Malatya'da zirai don alarmı: Çiftçiler ateşle önlem aldı