Mardin Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk soruşturmasında tutuklama

Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın başkan vekilliği döneminde Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Büyükşehir bünyesindeki Kent A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevinde bulunan Zeyni T tutuklandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesine yönelik Vali Mustafa Yaman'ın dönemine ait “yolsuzluk”, “zimmet”, “ihaleye fesat karıştırma” ve “rüşvet” soruşturmalarıyla ilgili Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmalar sürüyor. Soruşturmalar kapsamında düzenlenen operasyonda emniyet birimleri aralarında üç bayan çalışanın da olduğu dosyalarda isimleri geçen 8 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanların arasında dönemin Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar Teftiş Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan ve son olarak da Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde bulunan Kent A.Ş Genel Müdür vekilliği ile Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Eğitimci Zeyni T’nin de bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Zeyni T, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu
Çiftçiler: Buğday fiyatı üretim maliyetlerinin altında kaldı