Mardin Devlet Hastanesi “Eğitim ve Araştırma Hastanesi” statüsüne kavuştu

Sağlık Bakanlığı ile Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokol ile Mardin Devlet Hastanesi “Eğitim ve Araştırma Hastanesi” statüsüne kavuştu.

Kentteki mevcut hastanede 400 yataklı hizmet veren hastane, bu statüye kavuşmasıyla birlikte 700 yatak ile hizmet verecek

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bakanlığımız ile Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokol ile Mardin Devlet Hastanesi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne 16 Eylül tarihi ile kavuşmuştur. Sayın Bakanımıza, Valimize, Rektörümüze, bu konuda emek harcayan ilimizdeki STK temsilcileri ve değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz. Halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu
Çiftçiler: Buğday fiyatı üretim maliyetlerinin altında kaldı