Mardin kırsalında yasak kalktı

Mardin’in Ömerli, Midyat ve Nusaybin ilçelerine bağlı bazı köylerde (Mahalle) geçtiğimiz günlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Mardin'in Ömerli, Midyat ve Nusaybin ilçelerinin kırsalında yer alan 13 mahallede 25 Mayıs Çarşamba günü ilan edilen sokağa çıkma yasağının bugün saat: 14.00 itibariyle kaldırıldığı açıklandı.

Mardin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, PKK'liler tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarının tahrip edilmesi, bölgedeki mahallelerde mevcut aranan şahısların yakalanması için 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince 25 Mayıs Çarşamba günü saat: 10.00’da Ömerli ilçesi Göllü, İkitepe, Ünsallı, Kovanlı, Midyat ilçesi Kutlubey, Nusaybin ilçesi Pınarbaşı (Serikanya), Çalıköy, Kuyular, Yavruköy, İlkadım, Karacaköy, Dallıağaç ve Doğanlı mahalleleri, bağlı birimleri ve kırsal alanlarında ilan edilen sokağa çıkma yasağının 28 Mayıs Cumartesi günü saat: 14.00 itibari ile kaldırıldığı ifade edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu