Mardin Kızıltepe'de kumar baskını: 33 gözaltı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kumar oynatıldığı belirtilen bir mekâna düzenlenen baskında 33 şüpheli gözaltına alındı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kızıltepe ilçesinde kumar oynatıldığı belirtilen bir mekâna baskın düzenlendiği bildirildi.

Baskında, mekânı işleten bir kişi ile birlikte toplam 33 şüphelinin gözaltına alındığının belirtildiği açıklamada, tombala makinesi ve bazı eşyalara el konulduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Kızıltepe ilçemizde bulunan bir adreste tombala oynatıldığı bilgisi alınması üzerine görevlilerimizce tombala oynatıldığı bilgisi alınan adrese yapılan baskında içeride kumar oynayan 32 şahıs ve işletme sahibi olan bir şahıs yakalanmış, adreste tombala kuponları, pulları, sinevizyon cihazı ve tombala makinesi bulunmuş ve eşyalara el konulmuştur. Konu ile alakalı şahıslara gerekli yasal işlem yapılmıştır." denildi.

İLKHA





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Mardin'de 40 dönüm ekili alan yandı
Mardin'de havaya ateş açılmasıyla ilgili 2 kişi tutuklandı
1 kişi öldü, 3 şüpheli yakalandı
1 kişi öldü 4 kişi de yaralandı
Mardin’in Kızıltepe’de parktaki cinayet olayında 3 şüpheli tutuklandı