Mardin Nusaybin Yeşilkent Mahallesinde elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti

Mardin’in Nusaybin ilçesi Yeşilkent Mahallesi İnce Sokakta elektrik akımına kapılan 36 yaşındaki Uğur Turan hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Mardin’in Nusaybin ilçesi Yeşilkent Mahallesi İnce Sokak üzerinde meydana geldi.

36 yaşındaki Uğur Turan elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Uğur Turan, ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Uğur Turan hayatını kaybetti. Turan’ın cenazesi detaylı otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Bir tır alevlere teslim oldu
Nusaybin’de "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" programı gerçekleştirildi
Mardin'in Nusaybin ilçesinde otomobilin çocuğa çarptığı anlar kameraya yansıdı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde bulunan yanmış erkek cesedi toprağa verildi
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kavga esnasında aracın çarptığı kişi hayatını kaybetti