Mardin OSB’den Kızılay’a kan bağışı

Mardinli sanayiciler, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kan Bağışı Hayat Kurtarır sloganıyla kan toplayan Türk Kızılay’ının bu seferki durağı Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) oldu. OSB yönetin kurulu üyeleri, Kızılay’a kan bağışında bulunmamın mutluluğu yaşadıklarını söylediler.

Kan bağışında bulunan Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nasır Duyan, kan bağının her kesin yerine getirmesi gereken insani bir görev olduğunu söyledi.

OSB Başkanı Duyan, “ Felaket, kaza, doğum, hastalık gibi çok zor zamanlarda ihtiyaç duyulan kanın, normal zamanlarda tedarik edilmesi için herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum. Kan ihtiyacı insani bir durumdur. Zengin-fakir, yaşlı-genç, kadın-erkek herkese lazım olabilir. Zor durumda olan kişilerin yardımına koşmak, büyük bir erdem ve toplumsal bir görevdir. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdama katkıda bulunan sanayicilerimiz, kan bağışında bulunarak önemli bir sosyal sorumluluk görevini de yerine getirmenin sevincini yaşamaktadır. Bu görevi yerine getirmemize vesile olan Kızılay’a teşekkür ediyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA) 













İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin'de 6 kilogram kaçak salep ele geçirildi: 2 kişiye 1,4 milyon TL ceza
Kadim kültürün ustaları: Tesbihin hakkı raconla değil, zikirle verilir
Sol örgütlerin işçi kutlamalarını Cuma namazına denk getirmesi tepki çekti
Mardin'de "Tesbih fuarı" yoğun ilgiyle açıldı
Kavan: Çocuklarımız fenni ilimleri okurken maneviyatı ıskalarsa çok daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalacağız