Mardin Şakir Süreyya Nuhoğlu Anadolu Kız İHL öğrencilerinden örnek davranış

Mardin Şakir Süreyya Nuhoğlu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kentte ikamet eden ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere giyim yardımında bulundular.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde hizmet veren Şakir Süreyya Nuhoğlu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, “Kiminin fazlalıkları, kiminin faydasıdır” sloganı ile Suriyeli aileler yararına yardım kampanyası başlattı.

Okul öğrencilerinden Seher Aslan’ın öncülüğünde gerçekleşen ve hayata geçirilen proje ile Mardin’de yerleşik ihtiyaç sahibi ailelere önemli miktarda kullanılabilecek kıyafetler toplayarak, dağıtılmak üzere Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformuna teslim ettiler.

Okul Müdürü Mustafa Ok’un katkılarıyla projeyi gerçekleştiren okul öğrencisi Seher Aslan, “Bundan sonra daha büyük yardım kampanyaları düzenleyerek Suriyeli kardeşlerimize katkı sağlayacağız.” dedi.

Toplanan elbise ve ayakkabıları teslim alan Yardım Platformu Tertip Komitesi Başkanı Lütfü Günlüoğlu da bu yardımı yapan veya katkı sağlayan okul müdürü ve öğrencilerine teşekkür etti.

Yardımların devam etmesi için herkesin katkı sunması gerektiğini kaydeden Günlüoğlu, aynı hassasiyeti diğer okulların da göstermesi gerektiğini ifade etti.

İLKHA



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir