Mardin Türkmenler Deresi’nde otomobil uçurumdan yuvarlandı: 2 ölü 3 yaralı

Mardin’de ölüm virajı olarak adlandırılan Türkmenler Deresi’nde otomobilin uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Mardin-Kızıltepe Karayolunda bulunan Türkmenler Geçiti’nde bir aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Mardin'den Kızıltepe istikametine doğru gitmekte olan Eyüp Ölçer (24) kontrolündeki 31 TP 588 plakalı hafif ticari araç, İstasyon Mahallesi Türkmen Deresi mevkisinde yoldan çıktı. Araç önce bariyerlere çarptı, ardından uçurumdan yuvarlandı. Taklalar atarak geçidin dibindeki dereye kadar yuvarlanan araç, hurda yığınına döndü.

Yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlanan araçta, sürücü Ölçer ile 7 yaşındaki Polat İdilkurt yaşamını yitirdi; Yusuf Ölçer, Mustafa Ölçer ve İsmail İdikurt yaralandı.

Olay yerine güçlükle ulaşan sağlık görevlileri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı, ardından da yaralılar hastanelere kaldırdı.

Kaza nedeniyle Türkmenler Deresi’nde araç trafiği iki şeritten de uzun süre durdu. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İLKHA









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin Yıldız Kent site sakinleri: 3 aydan beri suyumuz yok, sürekli satın almak zorunda kalıyoruz
Mardin'de 6 kiloluk dev böbrek ameliyatla alındı
Mardin'de doktor, hasta yakını tarafından darp edildi
Emekli İmam Yağmurcu, 36 yıldır sürdürdüğü aktarcılıkla şifaya vesile oluyor
Mardin'de halk Gazze için duada buluştu