Mardin Umut Kervanı ağustos ayında 273 muhtaç aileye yardım ulaştırdı

İnsani yardım faaliyetleri kapsamında toplam 29 bin 680 TL değerindeki ayni ve nakdi bağışı 273 muhtaç ve yetim aileye ulaştırıldı.

Mardin merkez, Artuklu ve Yeşilli ilçe merkezleri ile köylerinde insani yardım faaliyetlerini yürüten Mardin Umut Kervanı, Ağustos 2020 ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Mardin Umut Kervanı Sekreteri Abdurrahim Özgün,  273 yerli ve mülteci aileye bu ay farklı yardım paketlerini ulaştırdıklarını söyledi.

Özgün, bunlardan toplamda 73 aileye gıda paketi, 135 aileye giyim paketi, 4 aileye nakdi, 16 aileye ev eşyası ve 45 aileye ekmek paketi yardımında bulunduklarını belirtti.  

Hayırseverlere ve basına teşekkür eden Özgün, şunları söyledi:

“Bu ayda da hayırsever kardeşlerimizin bize ulaştırdığı 29 bin 680 TL değerindeki ayni ve nakdi bağışı 273 muhtaç ve yetim aileye ulaştırmanın sevincini sizinle paylaşmak istedik. Bu vesileyle bir kez daha katkılarından dolayı hayırsever kardeşlerimize ve sesimizi, faaliyetlerimizi halkımıza duyuran kıymetli basına teşekkür ediyorum.”

İLKHA






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir