Mardin Valisi Demirtaş muhtarların taleplerini dinledi

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş; Artuklu, Midyat, Mazıdağı ve Nusaybin ilçelerinden gelen mahalle muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Demirtaş, muhtarların yönetici ve vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğünü belirtti.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Artuklu, Midyat, Mazıdağı ve Nusaybin ilçelerinden gelen mahalle muhtarlarla bir araya geldi.Vali Demirtaş, muhtarların yönetici ve vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğünü belirtti.

Muhtarlarla sık sık bir araya gelerek vatandaşların taleplerini istişare ettiklerini ifade eden Demirtaş, şöyle devam etti:

“Tek derdimiz vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Muhtarlarımızla bir araya gelerek vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm arayışı içine girdik. Özellikle kırsal mahallelerimizi birbirine bağlayan grup yollarını asfaltlayacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yol konusunu en öncelikli işlerimizin başında gördük. Plan ve programımızı bu yönde yaptık. Arkadaşlarımız sahada çalışıyor. Özellikle grup yollarımız başta olmak üzere 600 kilometreye kadar asfalt çalışması yapmayı düşünüyoruz. Bu çalışmanın sonuna geldiğimizde ilimizde yol sorun olmaktan çıkacaktır.” 




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin'de 6 kilogram kaçak salep ele geçirildi: 2 kişiye 1,4 milyon TL ceza
Kadim kültürün ustaları: Tesbihin hakkı raconla değil, zikirle verilir
Sol örgütlerin işçi kutlamalarını Cuma namazına denk getirmesi tepki çekti
Mardin'de "Tesbih fuarı" yoğun ilgiyle açıldı
Kavan: Çocuklarımız fenni ilimleri okurken maneviyatı ıskalarsa çok daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalacağız