Mardin Valisi Koçak’tan esnafa ziyaret

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Artuklu ilçesindeki esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’ın esnaf ziyaretleri sürüyor. Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Koçak, Artuklu ilçesi 1. Cadde üzerindeki esnafı ziyareti etti.

Esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Vali Koçak, esnafların talebi üzerine 1. Caddenin araç trafiğine kapatılması, çok katlı otopark yapılması ve köylü pazarı kurulması yönündeki talepleri değerlendireceğini belirtti.

Artuklu Hükümdarı Melik Salih tarafından Ulu Cami’ye gelir getirmesi amacıyla 14. Yüzyılda yaptırılan fakat şu anda atıl ve bakımsız durumda bulunan Ulu Cami Hamamı’nda incelemelerde bulunan Vali Koçak hamamla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli