Mardin'de 132 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Mardin'de dondurma kolileri arasına gizlenmiş fatura ve belgesi bulunmayan 132 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olay ile ilgili bir kişi tutuklandı.

MARDİN – Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;  Kızıltepe ilçesi İpekyolu üzeri Şurtazi Petrol önünde oluşturulan uygulama noktasına gelen 33…8 plaka sayılı çekici ve çekiciye bağlı 33…9 plaka sayılı dorsede arama yapıldı.

 

 

Çay ve Tütün Arama Köpeği marifetiyle yapılan arama neticesinde, dorsenin orta kısmında tekstil malzemeleri ve dondurma kolileri arasında bulunan bölüme gizlenmiş vaziyette fatura ve belgesi bulunmayan toplam 132 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

 

Açıklamanın sonunda, araç sürücüsü R.Ö (43), Kızıltepe adli makamlarınca tutuklanarak Kızıltepe Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne konulduğu kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin Yıldız Kent site sakinleri: 3 aydan beri suyumuz yok, sürekli satın almak zorunda kalıyoruz
Mardin'de 6 kiloluk dev böbrek ameliyatla alındı
Mardin'de doktor, hasta yakını tarafından darp edildi
Emekli İmam Yağmurcu, 36 yıldır sürdürdüğü aktarcılıkla şifaya vesile oluyor
Mardin'de halk Gazze için duada buluştu