Mardin’de 2 mahalle karantinaya alındı

Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 2 kırsal mahallede artan Coronavirus vakalarını kontrol altına almak için 14 günlük karantina kararı alındı.

Nusaybin’e 8 kilometre uzaklıkta bulunan Duruca (Kertwênê) ve 22 kilometre uzaklıkta bulunan Girmeli (Girêmira) Mahallelerinde artan Coronavirus vakaları nedeniyle 14 günlük karantina uygulaması başlatıldı.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda her 2 mahalleye giriş çıkışlar 7 Eylül 23.00 itibariyle jandarma ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Giriş-çıkışların kontrol altında tutulduğu yerlerde uygulanan karantina uygulaması 14 gün boyunca sürecek ve bu süre zarfında İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri köyde gerekli çalışmaları sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nusaybin Haberleri

Mardin’de tren seferleri 13 yıl sonra yeniden başladı
Mardin’in Nusaybin ilçesi seyir halindeki tır'ın dorsesi alevlere teslim oldu
Suriye’den ateşlenen silahlar Nusaybin'de bir çocuğu yaraladı
Suriye’den ateşlenen silahlar Nusaybin'de bir çocuğu yaraladı
Mardin’de petrol yüklü tanker duvara çarptı: 1 yaralı