Mardin’de “2023 eğitim vizyonu” çalıştayı

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “2023 eğitim vizyonu” çalıştayı düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen “2023 Eğitim Vizyonu” ile ilgili Mardin’de çalıştay düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan çalıştay, bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı çalıştayda; temel eğitim, erken çocukluk, imam hatip okulları, mesleki ve teknik eğitim, hayat boyu öğrenme, özel eğitim, okul gelişim modeli ve yabancı dil gibi konular tartışıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Sarı, “2023 Eğitim Vizyonu; sabır, emek, samimiyet ve fedakârlık isteyen uzun bir süreç olan eğitim öğretim konusundaki atılım ve şahlanış stratejimizin yol haritasını ifade etmektedir. Artık eğitim öğretim alanında sıçrama yapma, nicelikten niteliğe bir şahlanışı ve hamleyi gerçekleştirme zamanı gelmiştir. Bugün burada Bakanlığımızın ‘2023 Vizyon Belgesi’nin eğitimin tüm paydaşlarıyla paylaşılması adına toplandık. Eğitimi bir bütün olarak ele almamız gerekir.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Sarı, 12 Moderatör başkanlığında toplanan masaları tek tek ziyaret ederek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu
Çiftçiler: Buğday fiyatı üretim maliyetlerinin altında kaldı