Mardin’de akü hırsızları tutuklandı

Mardin’de araçların akülerini çalan hırsızlar, 4 bin saatlik güvenlik kamerasının incelemesi sonucu tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde, araçların akülerini çalan hırsızlar, 4 bin saatlik güvenlik kamerasının incelemesi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 10 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgiye göre, son aylarda Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde akü hırsızlığı olaylarının artması üzerine Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.  

Kızıltepe Müracaat Savcısı Alperen Bolat'ın talimatı ile oluşturulan özel ekip,  59 ayrı iş yerinden toplamda 4 bin saatin üzerinde kamera görüntüsü incelendi.

İnceleme sonunda hırsızlık olayına karışan ve özellikle kamyon, TIR ve kepçe akülerin çaldıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Kızıltepe, Artuklu ve Şanlıurfa Viranşehir'de 6 ayrı adreste yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde A.K, İ.S, A.S, M.E, R.K, K.B,Y.E, K.E.E, A.Ç ve C.S isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheli şahıslardan A.Ç, A.K, A.S, İ.S ve C.S isimli şahıslar çıkarıldıkları Kızıltepe nöbetçi Sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak Mardin cezaevine konuldu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin'de 6 kilogram kaçak salep ele geçirildi: 2 kişiye 1,4 milyon TL ceza
Kadim kültürün ustaları: Tesbihin hakkı raconla değil, zikirle verilir
Sol örgütlerin işçi kutlamalarını Cuma namazına denk getirmesi tepki çekti
Mardin'de "Tesbih fuarı" yoğun ilgiyle açıldı
Kavan: Çocuklarımız fenni ilimleri okurken maneviyatı ıskalarsa çok daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalacağız