Mardin’de aranan 94 şahıs yakalandı

Mardin'de çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 94 kişi, polis uygulamasında gözaltına alındı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışma başlattı.

Mardin merkez Artuklu, Kızıltepe, Nusaybin, Midyat, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde yapılan çalışmaların ardından başlatılan operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 94 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Konuya ilişkin Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise asayiş olayının engellenmesine yönelik il genelinde uygulama ve denetimler yapıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, 19-26 Aralık yapılan denetimlerde il merkezinde 26, Kızıltepe'de 35, Nusaybin'de 23, Midyat'ta 6, Derik’te 2, Ömerli ve Yeşilli’de birer kişi olmak üzere aranan 94 kişinin yakalandığı aktarıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Kadim kültürün ustaları: Tesbihin hakkı raconla değil, zikirle verilir
Sol örgütlerin işçi kutlamalarını Cuma namazına denk getirmesi tepki çekti
Mardin'de "Tesbih fuarı" yoğun ilgiyle açıldı
Kavan: Çocuklarımız fenni ilimleri okurken maneviyatı ıskalarsa çok daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalacağız
Çocuğun parmağı koptu