Mardin’de Beyaz Bayrak toplantısı

Mardin’de devam ‘Beyaz Bayrak’ projesi hakkında istişare toplantısı düzenlendi.

Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’yı ziyaret ederek, ortak yürüttükleri ‘Beyaz Bayrak’ projesi hakkında toplantı yaptı, bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıda, proje kapsamında şimdiye kadar yürütülen faaliyetler değerlendirildi, bundan sonra yapılacak faaliyetlerin planlaması yapıldı.

Sarı, İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz ve ekibine projelerdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, “Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Beyaz Bayrak İş Protokolü kapsamında 2017-2018 eğitim öğretim yılında ilimizde 968 eğitim öğretim kurumunun beyaz bayrak denetimi yapıldı ve 478 kurum beyaz bayrak almaya hak kazandı. Denetimlerde çalışan tüm personellimize ve Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine projelerdeki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi. 

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu
Çiftçiler: Buğday fiyatı üretim maliyetlerinin altında kaldı