Mardin’de bir kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin 8 kişi gözaltına alındı

Mardin’in Derik ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi ölmüş, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 2’si ağır 8 kişi yaralanmıştı.

Mardin’in Derik ilçesine bağlı kırsal Derinsu Mahallesinde dün iftardan hemen sonra çıkan silahlı kavgaya ilişkin jandarma inceleme başlatmıştı. İncelemeler sonrası kavgaya karışan 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki ifade işlemleri sürüyor.

Aralarında husumet bulunan iki aile fertleri arasında başlayan sözlü tartışma, taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüşmüş, kavgada bir kişi ölmüş, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 2’si ağır 8 kişi yaralanmıştı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Derik Haberleri

1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı
Mardin'in Derik ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Yaklaşık 10 dönüm alan yandı
Mardin Derik'te bariyerlere çarpan tırın kabini alev aldı
Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı