Mardin’de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Mardin’de bir otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde bir otomobil yayalara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; dün gece yaşanan kaza Vali Ozan Caddesi üzerinde meydana geldi.

Mardin Devlet Hastanesine 100 metre uzaklıkta başka bir aracın sıkıştırdığı iddiasıyla yoldan çıkan Mehmet Turay’ın yönetimindeki 34 AYN37 plakalı otomobil, kaldırıma çıktı. Otomobil, kaldırımdaki ağaç ve elektrik panosunun ardından kaldırımda yürüyen yayalara çarptı.

Feci kazada Mehmet Habat Yıldırım, Abdulkadir Özer ve Mehmet Abay olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Mehmet Turay ile birlikte Mehmet Çağan, Yonca Karakoç ve Ferit Demircan yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Mardin ve Kızıltepe ilçesindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (M. Salih Keskin/Mehmet Aslan – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin'de 6 kilogram kaçak salep ele geçirildi: 2 kişiye 1,4 milyon TL ceza
Kadim kültürün ustaları: Tesbihin hakkı raconla değil, zikirle verilir
Sol örgütlerin işçi kutlamalarını Cuma namazına denk getirmesi tepki çekti
Mardin'de "Tesbih fuarı" yoğun ilgiyle açıldı
Kavan: Çocuklarımız fenni ilimleri okurken maneviyatı ıskalarsa çok daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalacağız