Mardin’de Fizik Tedavide akşam seansı uygulaması başladı

Mardin Devlet Hastanesinde akşam 17.00 ila 20.00 saatleri arasında fizik tedavi seansı verilmeye başlandı.

Mardin Devlet Hastanesinde daha önce gündüz saatlerinde verilen fizik tedavi hizmeti, hastaneye yeni alınan cihazlarla birlikte artık akşamları verilmeye başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, Şu an itibari ile fizik tedavi ihtiyacı olan hastalara en geç 2 hafta sonrasına randevuları verilmeye başlandığını belirterek, “Bu tür sağlık hizmetlerimizle halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarını en aza indirmek için ben ve arkadaşlarım tüm imkânlarımızla hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Fizik Tedavi Ünitesi’nin hafta içi 17.00 ila 20.00 saatleri arası hizmet vermeye başladığını belirten Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Alpay Tuncar ise şunları söyledi:

“Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ihtiyacı olan hastalarımıza Aralık ayı itibari ile Nisan ayına randevular verilmekteydi. Ayrıca hafta içi, sadece mesai saatlerinde hizmet verilmekteydi. Hastalarımıza en az 10 günlük seanslar yapılmaktaydı. Halkımızın birçoğu mesai saatleri içerisinde bu hizmete, yaşadıkları yerlerden dolayı ulaşımda sıkıntılar yaşamaktaydılar. Katkılardan dolayı Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz ve başkanlarımıza teşekkürler ediyorum.” (M. Salih Keskin – İLKHA)







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli