Mardin’de gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Mardin’in Kızıltepe ile Nusaybin ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 33 bin 470 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kızıltepe ile Nusaybin ilçelerinde “Sigara Kaçakçılığının Önlenmesine” yönelik çalışmalar başlatıldı.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla ilçe genelinde düzenlenen 3 ayrı operasyonda 27 bin 270 paket kaçak sigara ele geçirildi. Her 3 olay ile ilgili 4 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile yapılan yol uygulamaları sırasında ise durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramalarda 6 bin 200 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayda araç sürücüsü gözaltına alınarak, hakkında gerekli yasal işlem başlatıldı. 

İLKHA






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin Yıldız Kent site sakinleri: 3 aydan beri suyumuz yok, sürekli satın almak zorunda kalıyoruz
Mardin'de 6 kiloluk dev böbrek ameliyatla alındı
Mardin'de doktor, hasta yakını tarafından darp edildi
Emekli İmam Yağmurcu, 36 yıldır sürdürdüğü aktarcılıkla şifaya vesile oluyor
Mardin'de halk Gazze için duada buluştu