Mardin’de hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı

Mardin’de hakkında kesinleşmiş 13 yıl 5 ay 40 gün hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Midyat ilçesinde İ.A (29) isimli şahsın durumunda şüphelenmesi üzerine durdurulduğu belirtildi.  

Şüpheli şahsın ibraz etmiş olduğu nüfus cüzdanının başka bir şahsa ait olduğu ve üzerinde kendisinin fotoğrafının yapıştırdığının tespit edildiği ifade edilen açıklamada, bunu üzerine yapılan GBT sorgusunda toplam 13 yıl 5 ay 40 gün kesilmiş hapis cezası ve devam eden başka mahkemelerinin de olduğunun belirlendiği aktarıldı.

Açıklamanın devamında, şahıs hakkında “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak Midyat Cezaevi Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu