Mardin’de IŞİD operasyonu: 4 gözaltı

Mardin merkez Artuklu ve Mazıdağı ilçesinde düzenlenen IŞİD operasyonunda yabancı uyruklu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Mardin’de IŞİD’e yönelik iki ayrı operasyon düzenlendi. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla Artuklu ve Mazıdağı ilçelerinde yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin yabancı uyruklu kişiler olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığı’nın ortak yürüttükleri çalışmalar sonucunda önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde iki ayrı adrese yapılan operasyonda Hüseyin A.S isimli kişi gözaltına alındı.

Ayrıca kişinin ikametinde, Suriye’de vurulup tedavi olduktan sonra buraya gelip aynı evde kalan A.M. de gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada çok sayıda dijital malzeme ve dokümanlar ile bir siyah renkli kar maskesi ele geçirildi.

Mazıdağı’nda ise düzenlenen operasyonda Abdurrahim E.H ve Ubeyde H. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli