Mardin’de kablo hırsızlığı

Mardin’de park ve bahçelerdeki sulama sistemleri tahrip edilerek, elektrik kabloları çalındı.

Mardin merkez Artuklu ilçesindeki park ve bahçelerde son günlerde yaşanan hırsızlık ve yağmalama olayları tepki çekti.

Kasımiye Medresesi peyzaj alanında sulama sistemi boruları ve sulama hidrofoları sistem odasını kapısı kırılarak elektrik sistemi de tahrip edildi.

Dikey Bahçe Peyzajında, elektrik hattı yaklaşık 200 kablo çalındı. Kırk Haramiler denilen DEDAŞ Parkı’nda sulama sağlayan teçhizat tahrip edilerek yaklaşık 60 metre kablo çalındı.

Son günlerde artan hırsızlık olaylarına tepki gösteren Çevre Koruma Daire Başkanlığı, bu hırsızlığı yapanların çevre düşmanı olduğunu belirtti.

Yetkili, hırsızlığı yapanların ortaya çıkarılması için İl Emniyet Müdürlüğüne gerekli şikâyetleri yaptıklarını vurguladı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli
Mardin’e gezmeye gelen Güney Koreli vatandaş İslam ile şereflendi
HÜDA PAR Mardin 5'inci Olağan İl Kongresi düzenleyecek