Mardin’de kar yağışı

Mardin'de geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Artuklu ilçesinde okullar tatil edildi.

Mardin'de gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla yağan yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kısa sürede Mardin beyaza bürünürken Mardin’in Dargeçit, Ömerli ve Midyat ilçelerinde yaklaşık 40 köyün yolu ulaşıma kapalı bulunduğu belirtildi.

Yağan karı sevinçle karşılayan Mardinliler, oluşabilecek buzlanmaya karşı Mardin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yollarda tuzlama çalışmasını yapmasını istedi.

Mardin Valiliği, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Artuklu ilçesinde okulların tatil edildiğini duyurdu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin'de 6 kilogram kaçak salep ele geçirildi: 2 kişiye 1,4 milyon TL ceza
Kadim kültürün ustaları: Tesbihin hakkı raconla değil, zikirle verilir
Sol örgütlerin işçi kutlamalarını Cuma namazına denk getirmesi tepki çekti
Mardin'de "Tesbih fuarı" yoğun ilgiyle açıldı
Kavan: Çocuklarımız fenni ilimleri okurken maneviyatı ıskalarsa çok daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalacağız