Mardin’de ortak akıl toplantıları sürüyor

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında yapılan ortak akıl toplantıları sürüyor.

Mardin Valiliği Dara Toplantı Salonu’nda Vali Ömer Faruk Koçak başkanlığında düzenlenen ortak akıl toplantıları sürüyor. Bu haftaki ortak akıl toplantısına kadın odaklı çalışma yapan sivil toplum örgütleri katıldı.  

Konu ile ilgili bilgi veren Vali Koçak, “Bu toplantılarının öncelikli amacı bugüne kadar fedakârca ve başka hiçbir beklentiye girmeden sadece Mardinliler yapılan çalışmaları artarak ve kuvvetlendirerek devamını teşvik etmektir.” dedi.

Vali Ömer Faruk Koçak’ın, Mardin Valiliği olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek maddi gerek manevi desteklerinin devam edeceğini bildirmesinin ardından toplantı sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu