Mardin’de psikolojik rahatsızlığı bulunan şahıstan günlerdir haber alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen Ahmet Demirkaya’dan günlerdir haber alınamıyor. Ailesi, hayatından endişe ettiklerini belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu.

Edinilen bilgilere göre Demirkaya, 5 Şubat günü saat 12.30 sıralarında şehir içi minibüse binerek Kızıltepe’ye gitti.

Kızıltepe Dedeman Kavşağı’nda minibüsten indiği öğrenilen Demirkaya’nın bu noktadan sonra izine rastlanmadı.

Aile tarafından yapılan açıklamada, Demirkaya’nın psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ve düzenli olarak ilaç kullanması gerektiği ifade edildi.

Kaybolduğu günden bu yana ilaçlarını almadığı belirtilen açıklamada, aklî dengesinin yerinde olmadığı, ilaçlarını kullandığında ise daha sakin bir ruh hâline büründüğü vurgulandı.

Demirkaya’nın bir an önce bulunmasını isteyen aile, gören ya da yerini bilenlerin 0532 234 02 09 numaralı telefona bilgi vermesini rica etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Mardin Kızıltepe kırsal Araklı Mahallesi'nde iki gündür kayıp olan yaşlı kadın ölü bulundu
Mardin Kızıltepe Kırsal Arıklı Mahallesi’nde kaybolan 80 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı
1 kişi öldü biri ağır 3 kişi de yaralandı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde elektrik akımına kapılan servis şoförü hayatını kaybetti
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 3 kişilik aile cinayetinde iddianame kabul edildi