Mardin'de ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Mardin'de 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 şarjör, 9 milimetre çapında 48 fişek ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 şarjör, 9 milimetre çapında 48 fişek ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Konuyla ilgili Valilik tarafından yapılan açıklamada, jandarmanın Eşme Mahallesi'ndeki 6 evde arama yaptığı belirtildi. Açıklamada, "Kızıltepe ilçesi Eşme Mahallesi'nde gelen istihbarı bilgiler neticesinde Kızıltepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 6 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 şarjör, 9 milimetre çapında 48 fişek ve bir kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir." denildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli