Mardin’de silah kaçakçılarına baskın

Mardin’de düzenlenen silah operasyonunda 2 adet uzun namlulu silah ve silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yabancı uyruklu şahısların yurtdışından temin ettikleri silah ve uyuşturucu maddeleri Kızıltepe ilçesi Şenyurt Beldesi’nde bir ikamette sakladıklarının tespit edilmesi üzerine söz konusu ikamete operasyon yapıldığı belirtildi.  

Açıklamanın devamında, ikametin bahçesinde bulunan kömürlükte yapılan arama sonucunda; 2 adet Kalaşnikof marka silah, bir adet Kalaşnikof marka silaha ait şarjör, bir adet Tabanca Şarjörü ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada son olarak, olay ile ilgili yabancı uyruklu 2 şüphelinin çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslim edildiği kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir