Mardin’de silah operasyonu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 adet Kaleşnikof tüfek, bir adet Kaleşnikof şarjörü 700 adet Kaleşnikof mermisi ele geçirildi.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kızıltepe İlçesinde H.D.(43) isimli şahsın ikametinde silah ve mühimmat bulunduğu bilgisinin alınması üzerine bahse konu ikamete operasyon düzenlendiği ifade edildi.

 

Kapı çalındığı sırada iki katlı olan evin çatı kısmından koşuşturma sesleri geldiği belirtilen açıklamada, çatı ve camlardan dışarıya doğru şüpheli paketler atıldığı görüldüğü, ikamet içerisinde ve dışarıya atılan paketler içerisinde yapılan aramada; 2 adet Kaleşnikof tüfek, bir adet Kaleşnikof şarjörü, 700 adet Kaleşnikof fişeği ele geçirildiği belirtildi.

 

Açıklamanın sonunda olay ile ilgili gözaltına alınan H.D.(43) isimli şahsın tutuklanarak Kızıltepe Cezaevine teslim edildiği kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir