Mardin’de sokağa çıkma yasağı sessizliği sürüyor

Coronavirus tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağı kapsamında bulunan Mardin'de, sessizlik sürüyor.

İçişleri Bakanlığınca 31 kentte uygulanan sokağa çıkma yasağının 2'nci günde de Mardin'de sessizlik hakim. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle tarihi kentteki bütün cadde, meydan, park ve çarşıların boş kaldığı görüldü.

Yasağın etkisi kentin tüm noktalarında hissedilirken kent sakinlerinin dışarı çıkmamasından dolayı sessizliğe bürünen tarihi kentte sokak ve caddelerde sokak hayvanlarının sesleri yükseldi.

İnsan ve araç yoğunluğu da en düşük seviyeye inerken, ana cadde ve mahallelerde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan noktalarda uygulama yapıldı.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir