Mardin’de trafik kazası: 9 yaralı

Mardin'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4'ü Irak vatandaşı olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Mardin’de gizli buzlanma nedeniyle 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4'ü Irak vatandaşı olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Mardin-Diyarbakır Karayolu’nun Sultanköy Mahallesi mevkiinde sürücülerinin ismi henüz öğrenilemeyen 21 FN 312, 34 AY 3491 ve bir Irak plakalı otomobiller çarpıştı.

Yaşanan kazada Khaırı Azeez (27), Avraz Salih (27), Hayder Ahmed (32), Dılkhaz Shawka (32), Abdulbaki Buyruk (33), Muhbettin Cosan (36), Doğan Berk (27), Mehmet Bakırcı (26) ve Serhat Sever (29) yaralandı. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle olay yerine UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken bir süre ulaşıma kapanan karayolu, araçların çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

Jandarma ekipleri, yoldaki buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu