Mardin’deki silahlı saldırıya ilişkin 2 kişi tutuklandı

​Mardin’in Midyat ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin 2 kişi tutuklandı.

Midyat'da baba ve kızın hayatını kaybettiği ve bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 2 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Sanayi Mahallesi Otogar Caddesi'nde Haydar (63) ve kızı Emine Acar'ın (23) yaşamını yitirdiği silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen M.V.A, O.A ve M.Ş.A gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.VA, O.A  tutuklandı, M.Ş.A ise adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

Öte yandan, zanlıların kaçmak için kullandıkları araç ve saldırıda kullanıldığı değerlendirilen uzun namlulu silah, tabanca ve 5 şarjör ile çok sayıda fişek incelemeye alındı. (M. Salih Keskin – İLKHA) 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Midyat‎ Haberleri

Mardin’in Midyat ilçesinde inşaatın 4’üncü katından düşen işçi öldü
2’si çocuk 6 kişi yaralandı
Tır’ın dorsesi uçuruma yuvarlandı
Midyat'ta iki araç çarpıştı: 2 yaralı
Midyat’ta “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği finalinde Gazze’ye vurgu yapıldı