Mardin’den deprem bölgesine destek ekipler gönderildi

Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle Mardin’den destek ekibi gönderildi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgeye, çevre illerden AFAD, Türk Kızılay, UMKE, itfaiye ve sağlık ekipleri ile yardım malzemeleri gönderildi.

Mardin’den de UMKE ve 112 sağlık ekipleri yola çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü,  “Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Bakanlığımızca yapılan koordinasyon neticesinde diğer illerle birlikte, ilimizden de 1 tane UMKE ve 2 tane 112 ekibimiz yola çıktılar.” denildi.

Mardin Valiliği de merkez üssü Elazığ Sivrice olan depremin kente şiddetli bir şekilde hissedildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Kıymetli hemşerilerimiz, Elazığ Sivrice merkezli deprem, Mardin İlimizin ilçelerinde şiddetli olarak hissedilmiştir. Valiliğimize ve GAMER'e şu ana kadar ilimizden intikal eden bir olumsuzluk yoktur. Bütün birimlerimizde personellerimiz görevlerinin başındadır. Geçmiş olsun.” denildi.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu
Çiftçiler: Buğday fiyatı üretim maliyetlerinin altında kaldı