Mardin’i böcek ve sinekler bastı!

Mardin’in Nusaybin ile Kızıltepe ilçelerinde akşam saatlerinde ortaya çıkan böcek ve sinekler, ilçeleri adeta istila ederken halkı da canından bezdirdi.

Yaklaşık bir haftadır akşam saatlerinde ortaya çıkan ve gece boyunca görünen böcek ile sinekler, vatandaşlara kapı ve pencere açtırtmıyor. Milyonlarca böcek ve sinek evlerin duvarlarını ve bahçelerini sarmış durumda.

Vatandaşlar evlerini içine kadar giren bu haşerelerle mücadele etmekte yetersiz kalıyor. Evlerini böceklere karşı ilaçlayan vatandaşlar böceklerin kaynağının kesilmeden sorunun çözülmeyeceğini ifade ediyor.

Kendi imkânlarıyla böcek ve sineklerle mücadele yetersiz kalan vatandaşlar, ilçe geneli ilaçlamanın artırılmasını istedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin Yıldız Kent site sakinleri: 3 aydan beri suyumuz yok, sürekli satın almak zorunda kalıyoruz
Mardin'de 6 kiloluk dev böbrek ameliyatla alındı
Mardin'de doktor, hasta yakını tarafından darp edildi
Emekli İmam Yağmurcu, 36 yıldır sürdürdüğü aktarcılıkla şifaya vesile oluyor
Mardin'de halk Gazze için duada buluştu