MARSU’dan su borcuna taksit imkanı

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Midyat Şube Müdürlüğü, su borcu olan aboneler için, kredi kartıyla ödeme kolaylığı getirdi.

Su borçlarının tahsili ile ilgili taksitlendirme gibi kolaylık sağladıklarını belirten MARSU Midyat Şube Müdürü Mehmet Emin Özel, ödeme güçlüğü çeken borçlu abonelerin, MARSU’nun Bahçelievler Mahallesi İskenderun Caddesi üzerinde bulunan merkez şubesi ile Batman Yolu üzerinde bulunan su tahsilat merkezinde kredi kartına taksitlendirme yapabileceklerini söyledi. 

Özel, “Vatandaşların fatura ödeme konusunda sıkıntı çekmemeleri için çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Su faturasını  ödeme güçlüğü çeken vatandaşların birikmiş su borçlarını ödeyebilmeleri için pos cihazları ile kredi kartına taksit imkânı getirdik. Su borçları bulunan abonelerimizi MARSU Midyat Şubemize başvuruda bulunmalarını bekliyoruz” dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Midyat‎ Haberleri

Mardin'de motosiklet denetiminde 18 sürücüye ceza
Nefes borusuna şeker kaçan çocuğa okul müdüründen müdahale
Mardin Midyat’da otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü
Mardin’in Midyat ilçesinde otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü
1 bebek öldü, 7 kişi yaralandı