Mazıdağı Kaymakamı Halit Benek’e suikast girişimi

Mardin’in Mazıdağı Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Kaymakam Halit Benek’e suikast için keşif yaptığı iddia edilen bir kişi öldürüldü.

Mardin’in Mazıdağı İlçe Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Halit Benek’e suikast için keşif yaptığı iddia edilen bir kişi vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre; İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Mardin’in Mazıdağı Belediyesine kayyum olarak ataması yapılan Kaymakam Halit Benek’e suikast için keşif yaptığı iddia edilen bir kişi, vurularak öldürüldü.

Öldürülen kişinin “Leşker” kod adlı PKK’li olduğu belirtilirken şahsın üzerinden bir adet tabanca, susturucu ve bir adet el bombası çıktı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mazıdağı‎ Haberleri

1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Mazıdağı'nda halı sahada kalp krizi geçiren bir kişi hayatını kaybetti
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde yük boşaltma sırasında kontrolden çıkan kamyon minibüse çarptı
3’ü çocuk 14 kişi yaralandı
Mazıdağı halkı Küresel Sumud Filosu’na destek için meydanlara indi