Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi Çin’i kınadı

Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi yaptığı basın açıklamasıyla Çin’in Doğu Türkistanlı Müslümanlara yaptığı zulümleri kınadı.

Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi, Çin’in Doğu Türkistanlı Müslümanlara yaptığı zulümler sebebiyle bir basın açıklaması yaptı. Saat 12.00’de Karakoyun İş Merkezinde yapılan basın açıklamasına çok sayıda memur katıldı.

Memur-Sen adına basın açıklamasını okuyan İbrahim Coşkun, Komünist Çin yönetiminin Doğu Türkistanlı Müslümanlara yaptığı zulümleri sıralayarak bunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

Suriye'de yaşanan çatışmalara da değinen Coşkun, IŞİD'in eylemlerini eleştirerek, bu eylemlerin İslam'a en büyük zararı verdiğini söyledi.  (Mehmet Demir - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi