Mercedes Kadir’in ailesinin yaşadığı ev yenilendi

Geçtiğimiz nisan ayında hayatını kaybeden ve Türkiye'nin ‘Mercedes Kadir’ olarak tanıdığı Malatyalı Fatih Kaydı’nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a taziye ziyareti sırasında Mercedes Kadir’in ailesinin yaşadığı evle ilgili sorunlar aktarılmıştı. Başkan Gürkan Büyükşehir Belediyesi olarak evin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tadilatlarının yapılacağını belirtmişti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tadilat çalışmalarına başladı. 

Başlatılan çalışmalar kapsamında, evin dış cephesi beton sıvayla kaplanarak boya çalışmaları tamamlandı. Mevcut çatı yeniden elden geçirilerek sorunsuz bir hale getirildi. Eski ahşap pencereler kaldırılıp yenileri ile değiştirildi. Evin içinde de duvarlar beton sıva yapılarak baştan aşağı yeniden boyandı. Evin iç kapıları da yenilendi. Evin tavanında bulunan direkler ahşap plakalarla kaplanıp yenilendi.

İLKHA












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Malatya Haberleri

Durdurulan araçtan binlerce sentetik uyuşturucu çıktı
Malatya'daki tren kazasında 50 ton mazot sızdı
Malatya'da yük treninin çarptığı şahıs hayatını kaybetti
Malatya'da "torbacı" operasyonu: 7 tutuklama
Malatya'nın Özalper ve Erkenek Mahallesinde trafik kazası, 7 yaralı