Mescid-i Aksa'da Kur'an Tekmelendi

İlim öğrencilerini Mescid-i Aksa'dan çıkarma girişimi sırasında İsrailli Subay Mescid-i Aksa'da Kur'an-ı Kerim'i Tekmeledi.

İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Filistin topraklarında Müslümanlara ve Hıristiyanlara ait kutsal mekanlara ve Filistinlilerin kutsal değerlerine yönelik saldırıları devam ediyor.

İşgal askerlerinin ve subaylarının Müslümanların kutsal değerlerine saldırılarına bugün (3 Mart Pazar) bir yenisi daha eklendi. İşgal polisi bu sabah Mescid-i Aksa'daki ilim halkalarında okuyan öğrencileri Mescid-i Aksa'dan çıkarmak isterken İsrailli subaylardan biri öğrencilere ait Kur'an-ı Kerim'i tekmeledi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Yahudi yerleşimcilerin baskınları ve işgal subayının Kur'an- Kerim'e yönelik çirkin davranışının ardından ilim halkaları öğrencileriyle işgal polisleri arasında kavga yaşandı. Çatışmaların ardından Mescid-i Aksa'da gergin bekleyişin sürdüğü bildirildi.

İsrailli askerler ve subaylar gibi Yahudi yerleşimciler de zaman zaman Müslümanlara ait mezarlıklara ve camilere saldırarak İslam'a hakaret içeren ırkçı sloganlar yazıyor.

fiem

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı