Mescid-i Aksa’yı savunmak bizler için onurdur

İslami Hareket Başkan Yardımcısı Şeyh Kemal El-Hatib, Filistin halkının, içinde bulunduğu zor duruma rağmen Mescid-i Aksa’ya sırt dönmeyeceğini ve siyonistlerin planlarına karşı Mescid-i Aksa’yı korumaya devam edeceğini söyledi.

Batı Yaka ’da, Gazze Şeridi’nde ve 1948’de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilerin Mescid-i Aksa ’yı savunma sözüne bağlı kalacaklarını, Filistin halkının içinde bulunduğu zor duruma rağmen Mescid-i Aksa ’ya sırt dönmeyeceğini ifade eden El-Hatib, “Mescid-i Aksa ’yı savunmak bizim için şereftir.” açıklamasını yaptı.

İşgal yönetiminin ve siyonist işgalcilerin, ümmetin içinde bulunduğu şartları ve Filistin’deki siyasi durumu fırsat bilerek Mescid-i Aksa ’ya baskın çağrısı yaptıklarını belirten El-Hatib, bu zor dönemi Allah’ın izniyle atlatacaklarını kaydetti.

El-Hatib, işgal polisinin Er-Rahme Kapısı Namazgâhı ’na baskın düzenleyerek içindeki malzemelere el koymasının ve bazı gençleri gözaltına almasının Filistin halkına ve Kudüslülere hakaret olduğunu ifade etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS'ın ateşkes açıklamasına rağmen siyonist rejim Refah’a saldırıyor
HAMAS'tan ateşkes açıklaması
HAMAS: Siyonist rejim Refah'a saldırırsa başarısızlığa ve yenilgiye uğrayacaktır
UCM Başsavcısı Kerim Han: Mahkemeye yönelik tehditler derhal durdurulmalı
İşkence, infaz, canlı gömülme