Meteorolojiden Diyarbakır için sağanak ve dolu yağışı uyarısı

Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır'ın Kocaköy, Dicle, Hani, Kulp, Eğil, Lice, Ergani, Çüngüş ve Çermik ilçeleri için kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı uyarısında bulundu.

Diyarbakır için fırtına ve toz taşınımı uyarılarında bulunan Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü, bu kez de kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerine kadar Diyarbakır’ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı bekleniyor." denildi.

Diyarbakır'ın Kocaköy, Dicle, Hani, Kulp, Eğil, Lice, Ergani, Çüngüş ve Çermik ilçelerinde beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışından dolayı olabilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına, hortum, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

En büyük ödül Peygamberimizin hayatını öğrenmek
Xatuni Katliamı'nın üzerinden 30 yıl geçti
Diyarbakır'da UMKE'ye 46 yeni gönüllü katıldı
Siyer Yarışması bugün Türkiye genelinde düzenlenecek
Umut Kervanı arama kurtarma kapasitesini güçlendiriyor