Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgâr uyarısı

Meteoroloji'den aktarılan bilgiye göre; hava sıcaklıkları bugünden itibaren artarak kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre; Batı kesimlerdeki yağışlar kuvvetli rüzgarların etkisiyle sürüyor. Yurdun iç kesimlerinde de süren kuvvetli rüzgarlar, soba zehirlenmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara neden olabilir.

Marmara Bölgesi'ndeki karayelle sıcaklık bugün 10 dereceye kadar düştü. Salı ve çarşamba günü lodosun etkisiyle bölgedeki sıcaklık tekrar yükselecek.

Bugün yağmurlu ve soğuk havanın etkili olduğu İstanbul'da, yarın sıcaklar lodosun etkisiyle tekrar yükselecek. Sıcaklıkların 18 derecelere kadar yükselmesi bekleniyor.

Akdeniz'de de sıcaklıklar artacak. Hafta ortasında bölgede 25 dereceler bekleniyor.

Ege Bölgesi'nde kuvvetli yağış ve rüzgarlar sürüyor. Yarın, başta İzmir olmak üzere yurdun batı bölgesindeki rüzgarların fırtına hızına çıkması bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı