Mezarlıklarda koronavirus ve perşembe ziyaretleri denetimi yapıldı

Diyarbakır'da İl Hıfzısıhha Kurulu'nun almış olduğu pandemi tedbirleri kapsamında Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ve emniyet birimleriyle birlikte Yeniköy Mezarlığı'nda denetim gerçekleştirdi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında Diyarbakır İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan yeni kararla 65 yaş üstü vatandaşlara mezarlık ziyaretleri yasaklanmıştı.

Mezarlık bölgesinde denetimlerde bulunan ekipler, kısıtlama uygulanan 65 yaş ve üstü vatandaşları uyararak evlerine dönmelerini sağladı.

Kentin en büyük mezarlıklarından olan Yeniköy'de oluşabilecek yoğunluğa karşı zabıta ve emniyet birimleri koordineli çalışarak ortak denetim gerçekleştirdi.

Denetim görevlileri tarafından giriş ve çıkışlar kapatıldı, vatandaşlara İl Hıfzısıhha Kurulu'nun kararı hatırlatılarak toplum sağlığını korumak amacıyla alınan tedbirlere uymaları istendi.














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

BAMEC ilk olağan genel kurulunu Diyarbakır'da gerçekleştirdi
Diyarbakır'da maaşlarını eksik alan belediye işçileri iş bırakma kararı aldı
Diyarbakır merkezli 5 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 22 tutuklama
Diyarbakır’da 3 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 105 kişi yakalandı