Midyat Emniyet Müdürlüğüne saldırı: 2 ölü, 40 yaralı

Mardin’in Midyat ilçesindeki emniyet müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.

Midyat ilçe Emniyet Müdürlüğüne saat 10.50 sıralarında bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu ve Mardin Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye ekibinin yanı sıra çıkan yangını söndürmek için de itfaiye sevk edildi. Saldırı sonrası silah sesleri duyulurken çevredeki ev ve işyerlerinde hasar oluştu.

Ayrıntılar gelecek… (Süleyman Tunç- İLKHA)



















 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Midyat‎ Haberleri

Mardin'de motosiklet denetiminde 18 sürücüye ceza
Nefes borusuna şeker kaçan çocuğa okul müdüründen müdahale
Mardin Midyat’da otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü
Mardin’in Midyat ilçesinde otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü
1 bebek öldü, 7 kişi yaralandı