Midyat’ta darbe girişimine ilişkin devam eden soruşturmalar kapsamında paralel yapıya yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 17 öğretmenden 3’ü daha tutuklandığı belirtildi.
Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Midyat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 öğretmen ve bir imamı gözaltına almıştı. Zanlılar, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkeme tarafından A.Ç., Ö.A. ve L.A. adlı öğretmenler hakkında tutuklama kararı verilip cezaevine gönderildi. 14 öğretmen ve 1 imam ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Son karar ile birlikte Midyat’ta tutuklu öğretmen sayısı 8’e yükseldi. (Süleyman Tunç –İLKHA)
Midyat’ta 3 öğretmen daha tutuklandı
Mardin’in Midyat ilçesinde darbe girişimi kapsamında paralel yapıya yönelik gerçekleştirilen operasyonda, adliyeye sevk edilen 17 öğretmenden 3’ü daha tutuklandı.
İlk yorum yazan siz olun
Mardin Haberleri
Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli