Midyat’ta darbe girişimine ilişkin devam eden soruşturmalar kapsamında paralel yapıya yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 17 öğretmenden 3’ü daha tutuklandığı belirtildi.
Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Midyat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 öğretmen ve bir imamı gözaltına almıştı. Zanlılar, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkeme tarafından A.Ç., Ö.A. ve L.A. adlı öğretmenler hakkında tutuklama kararı verilip cezaevine gönderildi. 14 öğretmen ve 1 imam ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Son karar ile birlikte Midyat’ta tutuklu öğretmen sayısı 8’e yükseldi. (Süleyman Tunç –İLKHA)
Midyat’ta 3 öğretmen daha tutuklandı
Mardin’in Midyat ilçesinde darbe girişimi kapsamında paralel yapıya yönelik gerçekleştirilen operasyonda, adliyeye sevk edilen 17 öğretmenden 3’ü daha tutuklandı.
İlk yorum yazan siz olun
Mardin Haberleri
Mardin Yıldız Kent site sakinleri: 3 aydan beri suyumuz yok, sürekli satın almak zorunda kalıyoruz
Mardin'de 6 kiloluk dev böbrek ameliyatla alındı
Mardin'de doktor, hasta yakını tarafından darp edildi
Emekli İmam Yağmurcu, 36 yıldır sürdürdüğü aktarcılıkla şifaya vesile oluyor
Mardin'de halk Gazze için duada buluştu