Midyat’ta polisi öldüren sanıklar cezaevine konuldu

Mardin'in Midyat ilçesinde 1 polisin hayatını kaybettiği 1 polisin de yaralandığı saldırıyla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Midyat ilçesinde PKK tarafından düzenlenen ve polis memuru Abdullah Ümit Sercan’ın hayatını kaybettiği, polis memuru Cumhur Özsoy’un yaralandığı saldırıyla ilgili olarak yakalanan 2 zanlı tutuklandı.

Soruşturma kapsamında Midyat ve Nusaybin ilçelerinde yapılan eşzamanlı operasyonlarda saldırı ile ilgili bağlantısı olduğu belirtilen A.A. (44), D.Y. (32), A.S. (20) ve  E.K. (19) gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şubesi’nde sorgulamaları tamamlanan zanlılar geniş güvenlik önlemleri altında Midyat Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerden A.A. (44) ve D.Y. (32) çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede,  “Terör örgütü üyesi olmak” gerekçesiyle tutuklanarak Midyat M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Diğer şüpheliler A.S. (20) ve E.K. (19) ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  (Süleyman Tunç - İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu