Minik Ecrin 430 gündür kayıp

Mardin’de 14 Haziran 2015’te kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan hala haber alınmış değil.

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala şeker almak için giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan tam 430 gündür haber alınamıyor.

Ümidini koruyan Anne Nursel Tunç, Ecrin’siz geçirdiği her anın kendisi için ıstırap olduğunu belirtiyor. Anne Tunç, “Kızımın nerede olduğunu, ne halde olduğunu bilmiyorum. Kızım ölü mü sağ mı, aç mı, tok mu bilmiyorum? Rabbim; beni kızıma kavuştursun inşallah.” dedi.

Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı Köyü’nde 14 Haziran 2015’te bakkala gitmek üzere evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan bir daha haber alınamamıştı. Ankara'dan uzman bir ekibin de aralarında bulunduğu 200 kişilik ekip, askeri helikopter desteğiyle bölgede arama çalışması yapmış, ancak bir sonuç alınamamıştı. (M. Salih Keskin – İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli